Üdvözlöm!
A szexualitás olyan alapvető szükséglet, melynek megélése választás és lehetőségek kérdése. Az örömteli és felszabadult szerelmeskedés több mint élvezetes időtöltés: Kreatív önkifejezési mód, örömforrás, lehetőség a személyes és mély egymásra hangolódásra. Spirituális értelemben a szexualitás kapu legmélyebb önvalónk megtapasztalásához és energiáink újjászületéséhez.

A kutatások azt támasztják alá, hogy a harmonikus szexuális élet hozzájárul a lelki egyensúly és az egészség megőrzéséhez. Vizsgálatok szerint társadalmunkban a kielégítő szexuális életet élő személyek elégedettebbek az életükkel, jobban kezelik az élet kihívásait, és tovább élnek. 

Sokan azonban nem tudnak kiteljesedni a szexualitásukban, legyenek ennek akár egészségügyi vagy lelki okai. Az orvostudomány ma már több problémára kínál megoldást. Ugyanakkor megannyi szexuális probléma mögött lelki okok húzódnak meg. Legyen szó önértékelésről, tudatos vagy tudattalan félelmekről, ítéletekről, tudat alatt rögzült viselkedési programokról vagy hamis elvárásokról, érdemes esélyt adni magunknak.

Jó esély van arra, hogy egy adott szexuális problémával leszámoljuk. Ezen túlmenően, az is lehetséges, hogy a testi-lelki kiteljesedés útjára lépjünk a mélyebb önismeret és a bátrabb szexuális önkifejezés által. Bármit is gondol most magáról, és a szexuális életéről és lehetőségeiről, legyen bármilyen a teste, tartozzon akár az idősebb korosztályhoz, adjon magának (és partnerének) esélyt az örömtelibb szerelmi életre!

Sokszor a legnagyobb kihívás az első lépés megtétele. Különösen igaz ez nehéz, érzelmileg terhelt, intim helyzetekben. Szeretném bátorítani az első lépés megtételére, gyakran a segítség csak egy kattintásnyira van.
Számomra minden sikeres változás egy csoda, amiért érdemes dolgozni. Remélem, hogy hamarosan közösen is megtapasztalhatjuk ezt a csodát!

Ha úgy dönt, hogy szeretne harmonikusabb és örömtelibb szexuális életet ,forduljon hozzám bizalommal! Szeretettel várom szexológiai, pszichológiai konzultációra online a Bp. I. kerületi Vezesd az Életed Stúdióban.
​​

NÉVJEGY

Szűr Andrea
Okleveles pszichológus
szexológiai tanácsadó

Wingwave és life coach
   andrea@vezesdazeleted.hu
   TEL: +36 30 443 8065